aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΤέλος η χρονιά για Φρίλαντ

Τέλος η χρονιά για Φρίλαντ

Τέσσερις ημέρες μετά τη “σκούπα” επί του Ερυθρού Αστέρα στα playoffs και την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final Four, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πληροφορήθηκε πως δεν θα έχει στο Βερολίνο έναν από τους βασικούς παίκτες της. Ο λόγος για τον Τζόελ Φρίλαντ, ο οποίος τον τελευταίο μείνε απείχε από κάθε δραστηριότητα της ομάδας λόγω προβλήματος στον ώμο.

Το ιατρικό τιμ της “ομάδας του στρατού” έκανε μπόλικη δουλειά μαζί του, προσπαθώντας με συντηρητικό πρόγραμμα να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να επιστρέψει υγιής στα παρκέ, βάζοντας ως στόχο τη συμμετοχή του στο Final Four. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει όμως αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανακοίνωσε πως ο Βρετανός φόργουορντ/σέντερ, που βρίσκεται από το καλοκαίρι στη Μόσχα, δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει και τον ενοχλήσεων, που δεν λένε να τον αφήσουν σε ησυχία.

Η τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ (για 50”) ήταν στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, ενώ έκτοτε παρέμενε στα “πιτς”. Η κατάστασή του δεν παρουσίασε την παραμικρή βελτίωση κι έτσι μπήκε πρόωρο τέλος στη φετινή χρονιά για εκείνον, που θα δει το Final Four με πολιτικά, δίπλα από τον πάγκο. Ο Τζόελ Φρίλαντ πρόλαβε να αγωνιστεί όλες κι όλες δώδεκα (12) φορές στη φετινή Euroleague, μετρώντας 6.8 πόντους και 4.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Από την άλλη, τα ευχάριστα έχουν να κάνουν με τους Βίκτορ Χριάπα και Πάβελ Κορόμπκοφ. Αμφότεροι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισαν τους τελευταίους μήνες κι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη δωδεκάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το συντομότερο δυνατό. Πρόδηλο είναι πως -σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποιος άλλος λόγος- θα είναι κι οι δύο στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για το Final Four του Βερολίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ