aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΣυνεχίζει στην κορυφή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Συνεχίζει στην κορυφή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Αν και έχασε μια διαφορά 13 πόντων στην τέταρτη περίοδο, η ΤΣΣΚΑ λύγισε την αντίσταση της Εφές (80-77) για να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης της EuroLeague.

Με δυο τρίποντα του Κουρμπανόφ, η ΤΣΣΚΑ βρέθηκε νωρίς νωρίς στο +7 (15-8). Ήταν το πέμπτο λεπτό, όταν η Εφές ξεκίνησε την αντεπίθεσή της. Με ένα επί μέρους 2-12 πέρασε μπροστά και το 25-24 της πρώτης περιόδου μας προετοίμαζε για μεγάλη μάχη. Οι δυο ομάδες κατάλαβαν ότι έπρεπε να δώσουν περισσότερη σημασία στην άμυνα, έμειναν κοντά στο σκορ, μέχρι οι γηπεδούχοι να “χτίσουν” μια μικρή διαφορά επτά πόντων στο ημίχρονο (42-35). Ο Κόρι Χίγκινς με 9 και ο Τάιλερ Χάνικατ με 10 ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα.

Με τον Ντε Κολό να κάνει καλή δουλειά στο τρίτο δεκάλεπτο και τους Χάινς – Κουλάγκιν να ακολουθούν, η ΤΣΣΚΑ έδωσε τον ρυθμό που ήθελε στο παιχνίδι. Στο φινάλε της περιόδου βρέθηκε στο -13 (65-52) και έβαλε την Εφές στα σχοινιά. Μια Εφές που έχει ταλέντο, αλλά στη Μόσχα είχε και τον Τομάς Ερτέλ σε τρομερή κατάσταση. Οι Τούρκοι μείωσαν μέχρι τους τέσσερις (79-75) με τρίποντο του στα 39 δευτερόλεπτα, με τον Γάλλο να βάζει κι άλλο καλάθι για το 79-77! Ο Τζάκσον έβαλε μία βολή για το 80-77 και η Εφές δεν κατάφερε στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που έμεναν να εκτελέσει υπό καλές προϋποθέσεις.

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 42-35, 64-52, 80-77

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ