aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΣτο Βελιγράδι το Final Four του 2018!

Στο Βελιγράδι το Final Four του 2018!

Τις τελευταίες ώρες είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη ότι το Βελιγράδι θα ήταν τελικά η πόλη που θα έπαιρνε την σκυτάλη από την Κωνσταντινούπολη και θα υποδεχόταν το Final Four του 2018. Τώρα λοιπόν ήρθε και η επιβεβαίωση!

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η EuroLeague μέσα από ένα καταπληκτικό video, η Πρωτεύουσα της Σερβίας θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει το Final Four της σεζόν 2017/18! Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης που το συγκεκριμένο γεγονός θα διεξαχθεί σε οποιαδήποτε χώρα της πρώην Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας. Όσο για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους 4 αγώνες (2 ημιτελικούς, μικρό και μεγάλο Τελικό); Αυτό θα είναι λογικά η σπουδαία KOMBANK Arena.

“Οι φίλαθλοι στο Βελιγράδι ζουν και αναπνέουν για το μπάσκετ και το ίδιο ακριβώς πάθος υπάρχει σε κάθε Final Four, κάτι που κάνει το Βελιγράδι τον ιδανικό προορισμό. όλοι αγαπάνε το μπάσκετ εκεί και ανυπομονούν για το Final Four του 2018” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, κατά την επίσημη ανακοίνωση ανάθεσης της μεθεπόμενης διοργάνωσης στην Σερβική Πρωτεύουσα.

Παρακολουθήστε παρακάτω το video με το οποίο η EuroLeague ανακοίνωσε το Βελιγράδι ως την πόλη που θα φιλοξενήσει το Final Four του 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ