aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΣτην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς

Στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς

Στον αέρα το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο Μαυροβούνιος μάλλον διανύει τον τελευταίο του χρόνο στην Καταλονία, αφού είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» στο τέλος της σεζόν!

Μάλιστα, όπως προσθέτει ρεπορτάζ του BasketNews, οι δύο πλευρές έχουν ήδη κάτσει στο τραπέζι ώστε να συμφωνήσουν στους όρους της αποχώρησης του Μαυροβούνιου, ο οποίος δεσμεύεται κανονικά με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Παρόλο που δεν έχουν φτάσει ακόμα σε κάποια συμφωνία, και οι δύο πλευρές ελπίζουν πως μέσω των συζητήσεων θα βρεθεί η «χρυσή τομή» ώστε ο Μίροτιτς να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Θυμίζουμε πως ο Μίροτιτς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ευρωλίγκα, αφού αμοίβεται με περίπου 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο από τους «μπλαουγκράνα». Η διαφαινόμενη αποχώρησή του ίσως σχετίζεται με την πρόθεση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα να μειώσει κατά πολύ το μπάτζετ από την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ