aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUE«Στη Ρεάλ λείπει περισσότερο ο Κριστιάνο από ότι εγώ»

«Στη Ρεάλ λείπει περισσότερο ο Κριστιάνο από ότι εγώ»

Η Ρεάλ Μσδρίτης το περασμένο καλοκαίρι έχασε τα δυο μεγάλα αστέρια της σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί μετά από σχεδόν 10 χρόνια για την Γιουβέντους, ενώ και ο Λούκα Ντόντσιτς αποχώρησε για λογαριασμό των Μάβερικς.

Έτσι, όταν ο Σλοβένος γκάρντ τέθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά από το παιχνίδι της ομάδας του Ντάλας με τους Λέικερς, ρωτήθηκε ποιο «νούμερο 7» λείπει περισσότερο στην «βασίλισσα», με εκείνον να απαντά: ««Νομίζω ότι στη Ρεάλ λείπει περισσότερο ο Κριστιάνο απ’ ό,τι εγώ. Ο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο»

Στην συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει το ματς κόντρα στην ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς λέγοντας: «Ήταν μια τρομερή εμπειρία, κάτι πραγματικά ξεχωριστό για μένα. Ο ΛεΜπρόν είναι το είδωλό μου και ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι μια όμορφη ανάμνηση που θα με συντροφεύει για πάντα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εξαιρετική του πρώτη χρονιά στο ΝΒΑ και στην προοπτική να κερδίσει το βραβείο του Rookie της Χρονιάς στο ΝΒΑ υπογράμμισε: «Θα ήταν σπουδαίο όμως το πιο σημαντικό για μένα είναι η ομάδα. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση στα playoffs όμως αν κερδίσω το συγκεκριμένο βραβείο, θα ήταν κάτι πολύ όμορφο»

Τέλος, μίλησε και τις συγκρίσεις με τις επιδόσεις του Τζόρνταν στη rookie χρονιά του: «Ο Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ και ουδείς μπορεί να συγκριθεί μαζί του»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ