aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΣπανούλης: Επιστρέφει στο μπάσκετ ως προπονητής στο Next Generation Tournament!

Σπανούλης: Επιστρέφει στο μπάσκετ ως προπονητής στο Next Generation Tournament!

Επιστρέφει στο μπάσκετ ο Βασίλης Σπανούλης! Ο παλαίμαχος, εδώ και λίγους μήνες, άσος θα είναι προπονητής στο Next Generation Tournament της Adidas που διοργανώνει η Euroleague, όπου θα έχει την ευκαιρία να συμβουλεύσει τους μελλοντικούς σταρ.

«Το μπάσκετ μου έδωσε τόσα πολλά και θέλω να επιστρέψω και εγώ πράγματα σε αυτό, άρα δεν μπορούσα να μην δεχθώ την σπουδαία ευκαιρία που μου δίνει η adidas να κοουτσάρω μερικά νέα παιδιά που άρχισαν με τα ίδια όνειρα που είχα εγώ σε μικρή ηλικία. Το τουρνουά συνεχώς αναπτύσσεται για σχεδόν δύο δεκαετίες και θα είναι τιμή μου να δουλέψω με μερικά μελλοντικά αστέρια του αθλήματος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», τόνισε ο Σπανούλης.

Συνολικά θα διεξαχθούν τέσσερα τουρνουά και ο θρύλος της Euroleague επιλέχθηκε ως ο προπονητής των Next Generation ομάδων σε κάθε ένα απ’ αυτά, καθώς και στους τελικούς του Βερολίνου. Θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο τουρνουά του Μονάχου, το οποίο ξεκινά στις 21 Ιανουαρίου. Τα παιδιά που θα κοουτσάρει θα είναι ηλικίας 18 ετών και κάτω. Στο πλάι του θα έχει τον Ντούσαν Βούκσεβιτς και τον Μπάμπη Σκουζή από την ακαδημία του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί ότι το ένα από τα τέσσερα τουρνουά θα διεξαχθεί στην Πάτρα, από τις 25 μέχρι τις 27 Μάρτη, όπου θα συμμετάσχουν οι Προμηθέας, Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα Ελσίνκι, Μακάμπι, Stellazzurra από τη Ρώμη, καθώς και η Next Generation Team Patras που θα είναι προπονητής ο Σπανούλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ