aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΣπανούλης: «Είμαστε μια οικογένεια»

Σπανούλης: «Είμαστε μια οικογένεια»

Στο κλίμα που υπάρχει εντός Ολυμπιακού εστίασε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά το τέλος του μεγάλου ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας πως στο τέλος είχε δυνάμεις για να πάρει τα μεγάλα σουτ.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών δήλωσε: «Υπάρχει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια στην ομάδα. Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Λέει πολλά και τίποτα το να είσαι σε τελικό. Δεν είναι τόσο εύκολο να είσαι κάθε φορά εκεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και χημεία και ξέρουμε πώς να χτυπάμε σε δύσκολες στιγμές.

Ο ρόλος μου είναι να είμαι έτοιμος κάθε φορά. Η ΤΣΣΚΑ με περίμενε και προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τους συμπαίκτες μου. Στο τέλος είχα δυνάμεις και προσπάθησα να κάνω αυτό για το οποίο με έφερε η ομάδα. Σκέφτομαι μόνο την επόμενη φάση. Η ΤΣΣΚΑ είχε λίγες ασίστ. Κάναμε πολύ καλή δουλειά εκεί και όλοι βαλαν το λιθαράκι τους.

Δεν υπάρχουν όνειρα μόνο συγκέντρωση για το επόμενο παιχνίδι. Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αυτά όμως σε κάνουν πιο δυνατό. Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον χρόνο. Προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος μπορώ και προσπάθώ να είμαι στο γήπεδο και να προετοιμάζω το σώμα μου όσο καλύτερα μπορώ. Αγαπώ το μπάσκερτ και είμαι ευλογημένς που το κάνω. Είμαστε μια ομάδα όλοι μαζί πετηχαίνουμε όλοι μαζί αποτυγχάνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ