aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣώθηκε από νέο κάζο η Φενέρ

Σώθηκε από νέο κάζο η Φενέρ

Στην έβδομη θέση με 13-14 ανέβηκε η Φενέρμπαχτσε νικώντας πολύ δύσκολα με 66-63 τον Ερυθρό Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη. Οι απουσίες των Σλούκα και Νάναλι ήταν εμφανείς για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που είχε μόνο έναν διψήφιο σκόρερ, τον Νίκολα Κάλινιτς με 10 πόντους. Κέβιν Πάντερ και Λορέντζο Μπράουν είχαν από 14 πόντους για τους ηττημένους που έχασαν κι άλλο έδαφος.

Το γρήγορο 7-0 της Φενέρ προδίκαζε πως θα έχει εύκολο βράδυ, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα πολύ γρήγορα (17-17) και η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάσχιζε για να αποσπαστεί. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 41-34 λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά παρά τα 5/10 τρίποντα δεν μπόρεσαν και πάλι να ξεφύγουν. Αντίθετα, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα με διαδοχικά καλάθια του Μπράουν πήρε το πρώτο της προβάδισμα στα μέσα της τρίτης περιόδου, 43-47, και το ντέρμπι συνεχίστηκε.

Το γκολ-φάουλ του Γκιστ επτά λεπτά πριν το τέλος έφερε τον Ερυθρό Αστέρα στο 53-56, αλλά ακολούθησε ένα γρήγορο 7-0 που έβαλε σε θέση οδηγού τη Φενέρ. Οι πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας προσπέρασαν με 62-63, όμως ο Βέσελι και ο Κάλινιτς έδωσαν αέρα στους γηπεδούχους. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε μια τελευταία ευκαιρία στα 11’’ να σώσει την παρτίδα, αλλά το τρίποντο του Περπέρογλου δεν βρήκε στόχο.

Δεκάλεπτα: 22-20, 41-37, 51-51, 66-63.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ