aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΣλούκας: «Ζω ένα όνειρο, πανάξιοι πρωταθλητές Ευρώπης - Ευχαριστώ Γιαννακόπουλο, υπερήφανος για Αταμάν!»

Σλούκας: «Ζω ένα όνειρο, πανάξιοι πρωταθλητές Ευρώπης – Ευχαριστώ Γιαννακόπουλο, υπερήφανος για Αταμάν!»

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά από 13 χρόνια, με τους «πράσινους» να κατακτούν το τρόπαιο μετά από μία μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Βερολίνου!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στον θρίαμβο του «τριφυλλιού», ο MVP του Final Four, Κώστας Σλούκας, που πήρε το περασμένο καλοκαίρι μια μεγάλη απόφαση, αλλάζοντας στρατόπεδο, αφού άφησε τον Ολυμπιακό για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR και τελικά δικαιώθηκε!

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον τελικό, όντας ο πρώτος σκόρερ και… άχαστος! Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είχε 24 πόντους με 2/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 8/9 βολές, ενώ είχε επίσης 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ και συγκέντρωσε 29 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Μετά την αναμέτρηση και την απονομή, ο Σλούκας μίλησε αποκλειστικά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι πανάξια πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ είχε και ατάκες για Γιαννακόπουλο-Αταμάν.

Μεταξύ άλλων είπε:
«Είναι απίστευτο, ζω ένα όνειρο. Πήγαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με πέντε πόντους πίσω, αλλά το πιστεύαμε. Ξέραμε ότι αν βελτιώσουμε την άμυνά μας θα κατεβάσουμε τη διαφορά. Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές Ευρώπης! Στον ημιτελικό δεν πατούσα καλά, είχα πολύ μεγάλη απραξία, 10 ημερών. Αλλά σήμερα ήμουν καλά και εγώ και όλη η ομάδα. Το αξίζουμε πραγματικά!

Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με πίστεψε, κάνοντας μια μεγάλη κίνηση το καλοκαίρι. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Όσο για τον Εργκίν Αταμάν, είμαι πολύ υπερήφανος για αυτόν. Υπάρχει σεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Εγώ τον πίστευα, αυτός με πίστευε και φτάσαμε εδώ».

Μετά τις δηλώσεις Σλούκα, εξάλλου, ο Γιώργος Πετρίδης ρώτησε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και για τον Δημήτρη Κοντό, ο οποίος βρισκόταν δίπλα τους! «Αυτός είναι πίσω από όλα. Σε δύσκολες στιγμές και σε καλές στιγμές. Το αξίζει 100-0, γιατί έχει υποφέρει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σλούκας, με τον Δημήτρη Κοντό να λέει: «Ο κόσμος είναι ξανά υπερήφανος. Σας το ορκίζομαι ότι από τη στιγμή που υπογράψαμε τον Σλούκα πιστεύαμε ότι μπορεί να μας πάει στο Final 4, γιατί… ξέρει να μας πάει».

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ