aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUE«Σκότωσε» τον Ζοτς ο Κούζμιτς!

«Σκότωσε» τον Ζοτς ο Κούζμιτς!

Νέος εντός έδρας θρίαμβος για τον Ερυθρό Αστέρα!  Στην «κόλαση» του Βελιγραδίου, εκεί όπου είχαν γονατίσει πριν λίγο καιρό οι Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ, «έπεσε» ΚΑΙ η Φενέρμπαχτσε.

Οι εντυπωσιακοί Σέρβοι έκαμψαν την αντίσταση της ομάδας του Ζοτς, επικρατώντας 75-73 και ανεβαίνοντας στο 9-8 με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στην Ευρωλίγκα. Από την άλλη, οι Τούρκοι υποχώρησαν στο 10-7 και… μπλέκει η τετράδα.

Πράγματα και θαύματα από τον Κούζμιτς, ο οποίος έκανε career high με 21 πόντους, έχοντας 9/15 δίποντα (τελείωσε σχεδόν υποδειγματικά τις περισσότερες φάσεις κοντά στη ρακέτα) και 3/3 βολές, ενώ κατέβασε και 8 ριμπάουντ, τα 5 εξ αυτών επιθετικά!

Πέραν αυτών των εντυπωσιακών επιδόσεων, ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού τάπωσε σχεδόν σε «νεκρό χρόνο» τον Ούντο και δεν του επέτρεψε να στείλει το παιχνίδι σε παράταση. Άξιος συμπαραστάτης ο Τζένκινς, ο οποίος πέτυχε και το «χρυσό» καλάθι που χάρισε τη νίκη στους Σέρβους.

Από πλευράς ηττημένων 16 πόντους είχαν οι Ντατόμε και Ούντο, 12 ο Μπογκντάνοβιτς (6 ασίστ), ενώ ο Σλούκας σε 25’ συμμετοχής μέτρησε 7 πόντους (2/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 4 ασίστ και 3 λάθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ