aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUE«Πρόκληση» για τους αντιπάλους Σπανούλης και Πρίντεζης

«Πρόκληση» για τους αντιπάλους Σπανούλης και Πρίντεζης

Οι αρχηγοί των 16 ομάδων, που συμμετέχουν στην Euroleague, πήραν μέρος σε ψηφοφορία που έκανε η διοργανώτρια αρχή ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το ποιον παίκτη ανυπομονούν να δουν να παίζει από κόντα απάντησαν Γιάννις Τίμα (Μπασκόνια) με ποσοστό 18.75% και Νόρις Κόουλ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) με ποσοστό 12.50%.

Στην ερώτηση ποιον παίκτη βλέπουν ως μεγαλύτερη πρόκληση για αντίπαλό τους ισοψήφισαν με ποσοστό 12.50% οι Αλεξέι Σβεντ (Κίμκι), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Σχετικά με το ποιος είναι ο αγαπημένος τους εκτός έδρας αντίπαλος, ο Ερυθρός Αστέρας με πόσοστο 25% είχε την τιμητική του, ενώ ακολούθησαν οι Μπαρτσελόνα (18.75%) και Αρμάνι Μιλάνο (12.50%).

Ο Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) με ποσοστό 18.75& συγκέντρωσε την προτίμηση των αρχηγών στην ερώτηση ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης, αλλά δεν γίνεται ιδιαίτερος λόγος για αυτόν.

Τέλος, στην ερώτηση για το ποιον προπονήτη ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν, ο Ομπράντοβιτς (Φενέρμπαχτσε) ήρθε πρώτος με ποσοστό 31.25%, ενώ στην δεύτερη θέση ισοψήφισαν με ποσοστό 12.50% ο Νέβεν Σπάχια της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο «πρωτάρης» Πάμπλο Πριχιόνι της Μπασκόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ