aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠρίντεζης: «Θα συσπειρωθούμε εν' όψει ντέρμπι»

Πρίντεζης: «Θα συσπειρωθούμε εν’ όψει ντέρμπι»

Άμεση βελτίωση σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ρεάλ θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός για να κερδίσει το ντέρμπι της Basket League, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην «SportDay» για την πρεμιέρα στην Euroleague και το ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Αναλυτικά:

Για την ήττα από την Ρεάλ: «Αυτά τα παιχνίδια χάνονται από μερικές λεπτομέρειες και εμείς σε αυτές δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο, υποπέσαμε σε λάθη και όταν παίζεις στην έδρα της Ρεάλ, δεν θέλει και πολύ για να σε τιμωρήσει. Σίγουρα, η διαφορά των 18 πόντων δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα, αλλά έτσι όπως παίξαμε δεν αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε άμεσα».

Για την εικόνα της Ρεάλ:
«Νομίζω πως όσο εμείς ήμασταν αρκετά καλοί στο παιχνίδι μας, δεν την αφήσαμε να δείξει το ταλέντο της. Μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και φάνηκε πως είναι μία σκάλα πάνω σε ετοιμότητα και διάρκεια. Σίγουρα σε σχέση με παλιότερα παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει».

Για το ντέρμπι:
«Όποτε και να παίζαμε, είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Έτσι όπως το θέτεις, σίγουρα θα δούμε τα λάθη μας, θα δουλέψουμε τρεις-τέσσερις μέρες και θα συσπειρωθούμε. Όμως ακόμη και αν είχαμε νικήσει τη Ρεάλ, πάλι θα θέλαμε πολύ να επικρατήσουμε και στο πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν με τον Παναθηναϊκό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ