aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUE«Πληγωμένος» στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

«Πληγωμένος» στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Η αποστολή ήταν δύσκολη… Και με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την χρονική στιγμή γίνεται ακόμη περισσότερο δύσκολη. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται σήμερα στις 21:45 με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη έχοντας πολλά προβλήματα να βαραίνουν την πλάτη του. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας… Οι ερυθρόλευκοι δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση αγωνιστικά, καθώς έχουν ήττες στα τρία τελευταία τους παιχνίδια και δύο απουσίες, καθώς στην Αθήνα έχουν μείνει ο Λαρεντζάκης και ο Έισι.

Σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του φάνηκε καθησυχαστικός:

«Δεν το λέω ως δικαιολογία, όμως, έχουν νοσήσει δεκατρείς παίκτες τον τελευταίο μήνα. Πώς να γίνει; Μετά αγγίζει τα όρια του θαύματος να μπορεί η ομάδα να είναι συνέχεια σε υψηλό επίπεδο. Θα ήταν παράλογο, θα ήταν κάτι μη φυσιολογικό», ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού ο οποίος συνέχισε:

«Η Ευρωλίγκα είναι έτσι που δεν υπάρχει μια ιδιαίτερη διαχείριση, ούτε στις ήττες, αλλά ούτε και στις νίκες. Αυτό που κάνεις, είναι να δεις τι έχεις κάνει καλά και τι όχι και προχωράς στο επόμενο παιχνίδι. Αν τώρα κάποιοι παίκτες έχουν πτώση της αγωνιστικής τους φόρμας ή όλη μαζί η ομάδα δεν παίζει τόσο καλά γιατί ο Covid επηρέασε, είναι ένα γεγονός. Όμως, καμία ομάδα δεν θα παίξει τόσο καλά στο ίδιο επίπεδο από την αρχή ως το τέλος της χρονιάς. Όλες οι ομάδες θα περάσουν κοιλιά. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα χρονικό διάστημα που πρέπει να επανέλθουμε και να γίνουμε ξανά καλοί», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ