aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΠήρε το ντέρμπι στο νήμα η Αρμάνι!

Πήρε το ντέρμπι στο νήμα η Αρμάνι!

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ καθώς επικράτησε 99-97, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ.

Η Αρμάνι έκανε τα πάντα για να «αυτοκτονήσει» στο τέλος αλλά τελικά δεν το πλήρωσε παρά τα συνεχόμενα τρίποντα του Γκάουντλοκ και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τόσο τον Χίκμαν που πέτυχε 21 πόντους ενώ ο Μάτσβαν σημείωσε 18 πόντους ενώ με 15 πόντους τελείωσε το ματς ο Ραντούλιτσα.

Απ’ την άλλη, για την ομάδα του «λαού» πρώτος σκόρερ ήταν ο Γκάουντλοκ που σταμάτησε στους 27 πόντους μετρώντας 8/9 δίποντα και 3/6 τρίποντα ενώ αρκετά καλός ήταν και ο Σμιθ με 16 πόντους.

Εν τέλει, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με τον Πνίνι να κάνει την επαναφορά, 3,9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Λάντεσμπεργκ από κοντά όμως έχασε ένα φαινομενικά εύκολο καλάθι με αποτέλεσμα η Μακάμπι να φύγει ηττημένη από το «Μεδιολάνουμ Φόρουμ».

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 44-44, 72-65, 99-97

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ