aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΠεράσοβιτς: «Ομάδα για να το σηκώσει έχει ο Παναθηναϊκός»

Περάσοβιτς: «Ομάδα για να το σηκώσει έχει ο Παναθηναϊκός»

Ικανό όχι απλώς να αποκλείσει τη Λαμποράλ Κούτσα παρά το μειονέκτημα έδρας αλλά και να σηκώσει την Ευρωλίγκα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Κάθε άλλο παρά ήσυχος είναι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς εν όψει των αναμετρήσεων της Λαμποράλ Κούτσα με τον Παναθηναϊκό, που αρχίζουν την Τετάρτη στη Βιτόρια. Ο Κροάτης προπονητής τόνισε πως αν η έδρα συνιστά πλεονέκτημα για την ομάδα του πρέπει να φανεί στο γήπεδο, ενώ εξήρε την ποιότητα των «πράσινων» και επιβεβαίωσε την απουσία του Φαμπιάν Κοζέρ, σε πρώτη φάση από το πρώτο ματς.

«Θέλουμε πολύ να πάμε στο Final Four. Είναι μια ευκαιρία που πολλοί παίκτες δεν έχουν στην καριέρα τους. Δεν ήμασταν στα φαβορί να φτάσουμε τόσο μακριά και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. Έχουμε πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί στο γήπεδο. Πάντα η έδρα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και είναι δύσκολο να κερδίσεις εκτός, αλλά θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε ο «Πέρας» προσθέτοντας πως «… ο Κοζέρ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, σε πρώτη φάση στον αγώνα της Τετάρτης».

Όσο για τον αντίπαλο; «Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ρόστερ ικανό όχι μόνο να φτάσει στο Βερολίνο, αλλά και να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Είναι μια ομάδα που πετυχαίνει πολλούς πόντους μετά από πιεστική άμυνα και κλεψίματα βγαίνοντας στον αιφνιδιασμό. Θα πρέπει, συνεπώς, να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα, να αποφύγουμε τα λάθη και να έχουμε καλές επιστροφές», είπε.

Aναφερόμενος στη βελτίωση του Παναθηναϊκού στην πορεία της σεζόν, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη καλή ομάδα και πήρε και τρεις Αμερικανούς, που τον ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο. Ο Γουίλιαμς είναι ο πρώτος τους σκόρερ. Μετά από αυτές τις προσθήκες έχουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Έχουν αθλητικούς παίκτες, δύο έξυπνους γκαρντ όπως ο Καλάθης και ο Διαμαντίδης, αλλά αν αρχίσουμε να μιλάμε για τους παίκτες τους δεν θα σταματήσουμε ποτέ».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ