aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΠέρασε από το Μιλάνο η Μπαρτσελόνα

Πέρασε από το Μιλάνο η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα πήρε σημαντική νίκη στο Μιλάνο και της διπλασίασε επί της Αρμάνι αφού επικράτησε με 85-90.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης επιβεβαίωσε τον τίτλο του ντέρμπι αφού καμία ομάδα δε μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Ο Σεραφέν (10π.) ήταν ο πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους την ώρα που η Αρμάνι έπαιρνε το μεγαλύτερο μέρος των πόντων της από τους Τζέιμς (11π.) και Γκουντάιτις (10π., 5ρ.).

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου το κοντό σχήμα του Πέσιτς λειτούργησε αφού Ερτέλ και Ρίμπας έκαναν το 39-46 (24′). Ο Τζέιμς προσπαθούσε μόνος του για την Αρμάνι και φυσικά δεν ήταν αρκετός με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει στους 9 πόντους (45-54, 27′).

Στην τελευταία περίοδο η ιταλική ομάδα κατάφερε να βρει κι άλλους παίκτες στην εξίσωση του σκορ (Κουζμίνσκας, Μίτσοφ) και μπήκε στη διεκδίκηση της νίκης (64-67, 34΄). Ο Χάνγκα όμως με δυο συνεχόμενους αιφνιδιασμούς έδωσε και πάλι ασφαλές προβάδισμα για την Μπαρτσελόνα (66-76, 36′) το οποίο και διατήρησε μέχρι την κόρνα της λήξης παρά τα τρίποντα των γηπεδούχων.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 37-36, 57-65, 85-90

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ