aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΠέρασε από τη Γαλλία και συνεχίζει για κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης

Πέρασε από τη Γαλλία και συνεχίζει για κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης

Την εντυπωσιακή της πορεία συνέχισε και στη Γαλλία η Ρεάλ Μαδρίτης! Η «βασίλισσα» έκανε μια απόλυτα «επαγγελματική» εμφάνιση κόντρα στη Βιλερμπάν και πήραν σπουδαίο «διπλό» (71-75), με το μυαλό να είναι πάντως στον τραυματισμό του Ταβάρες.

Διψήφιοι για τους νικητές που πήγαν στο 18-7 ήταν οι Κοζέρ (14π.), Ουίλιαμς-Γκος (13π.), Ντεκ (12π.) και Μούσα (11π.), ενώ από την άλλη πλευρά (8-18) ξεχώρισαν οι Μάθιους και Ντς Κολό με 13 πόντους αμφότεροι.

Με μπροστάρη τον Ουίλιαμς-Γκος που ξεχώριζε στο επιθετικό κομμάτι, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε από νωρίς βήμα προς τη νίκη, αφού σε συνδυασμό με την αστοχία της Βιλερμπάν, έδωσαν στους Ισπανούς έναν «αέρα» +10 (10-20), με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Η διαφορά έμεινε σε αυτά τα επίπεδα, μέχρι που το +8 (28-26) μετατράπηκε σε +15 (30-45) από την βασίλισσα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ιδιαιτέρα και πήγαν έτσι στο ημίχρονο (32-47).

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην συνέχισε τόσο εντυπωσιακά, όμως έκανε σταθερά τη δουλειά της. Η Βιλερμπάν βρήκε τρόπο στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να μειώσει στο -9 (54-63) και να ελπίζει. Το ματς από το πουθενά έγινε ντέρμπι, με τους Γάλλους να στέλνουν το ματς στο καλάθι με συνεχόμενα καλάθια στο τέταρτο δεκάλεπτο (62-64), όμως η «βασίλισσα» άντεξε με την εμπειρία της στο φινάλε και πήρε τη νίκη (71-75)!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ