aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΠέρασε... αέρα από τη Μπολόνια η Ρεάλ με σούπερ Χεζόνια-Γιαμπουσέλε

Πέρασε… αέρα από τη Μπολόνια η Ρεάλ με σούπερ Χεζόνια-Γιαμπουσέλε

Με νύχια και με δόντια παλεύει η Ρεάλ Μαδρίτης για να προλάβει την πρωτιά στη regular season! Η «βασίλισσα» με μια καταπληκτική εμφάνιση που δεν χωρούσε αμφισβήτηση, υπέταξε την Βίρτους στη Μπολόνια (79-96) και πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» για την 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Ισπανοί ανέβηκαν στο 21-9 και βελτίωσαν δραστικά τις πιθανότητές του για την κορυφή, ενώ από την άλλη πλευρά οι Ιταλοί έπεσαν στο 13-17 και αποχαιρέτησαν οριστικά τις ελάχιστες πιθανότητες που είχαν για την οκτάδα.

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης παρέα με τον Μάρκο Μπελινέλι, αφού σημείωσαν αμφότεροι από 26 πόντους. Εκπληκτικός ήταν και ο Γιαμπουσέλε με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και ένα μαγικό buzzer beater!

Το ματς

Με δύο τρίποντα του Γιαμπουσέλε η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε «δαιμονισμένα» το παιχνίδι (2-10), η Βίρτους μάζεψε κάπως τη διαφορά (6-10), όμως με ένα απίστευτο σερί οι Ισπανοί άνοιξαν την ψαλίδα σε ακραία επίπεδα (6-23), με το 12-26 του πρώτου δεκαλέπτου να είναι… τιμητικό για τους Ιταλούς. Μετά από μεγάλη προσπάθεια των γηπεδούχων και σόου του Μπελινέλι, το 23-38 μετατράπηκε σε 31-38, κάτι που έδωσε ελπίδες. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και με ένα απίστευτο buzzer beater του Γάλλου, οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν στο +17 (33-50) στο ημίχρονο.

Με στόχο να ξαναμπούν στο παιχνίδι οι παίκτες της Βίρτους «πάτησαν» γκάζι και μείωσαν στο -9 (43-52), όμως τα πράγματα επανήλθαν γρήγορα στις «εργοστασιακές» ρυθμίσεις (43-58). Τα πράγματα κύλησαν σε γενικές γραμμές σε αυτά τα επίπεδα, με τον Ταβάρες να διατηρεί το +10 (58-68).

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 33-50, 58-68, 79-96.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ