aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΠασκουάλ: «Τον καλύτερο εαυτό μας για να νικήσουμε»

Πασκουάλ: «Τον καλύτερο εαυτό μας για να νικήσουμε»

Για την Μαδρίτη αναχώρησε ο Παναθηναϊκός, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Τσάβι Πασκουάλ, λίγο πριν την επιβίβαση της αποστολής στο αεροπλάνο, δήλωσε: «Η Ρεάλ είναι μια μεγάλη ομάδα. Μια εξαιρετική ομάδα που μπορεί να παίξει καλά σε όλες τις καταστάσεις. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, γιατί είναι μια ομάδα που τρέχει καλά στον αιφνιδιασμό ειδικά μετά από λάθη. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς έχουν παίκτες με έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Όλοι οι παίκτες της μπορούν να εξελιχθούν σε πρωταγωνιστές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στην άμυνα, αλλά και την επίθεση, καθώς πρέπει να σκοράρουμε για να νικήσουμε».

Σχετικά με τους συνεχείς αγώνες ο Ισπανός προπονητής δήλωσε: «Όταν έχεις δύο ημέρες, δεν έχεις πολύ χρόνο για να προσθέσεις στοιχεία στο παιχνίδι σου, αλλά βρισκόμαστε σε ένα σημείο που πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά, αλλά είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε τέτοια ματς».

Από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης της Ρεάλ και νυν του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι επικίνδυνο στη Euroleague. Η Ρεάλ είναι μια σκληρή ομάδα που της αρέσει να τρέχει, έχει ενθουσιασμό στο παιχνίδι της και θα έχει και τον κόσμο. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας».

Αναφορικά με το πόσο έχει επηρεάσει την Ρεάλ η φυγή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ ο Αμερικανός είπε: «Ο “Τσάτσο” ήταν αυτός που έκανε το παιχνίδι της Ρεάλ, αλλά πάντα ο Γιούλ ήταν ένα από τα “κλειδιά” και ουσιαστικά δεν έχουν χάσει πολλά. Έχασαν κάποιες ασίστ από τον “Τσάτσο”, αλλά ο Ντόντσιτς μπορεί να προσφέρει πολλά και ουσιαστικά είναι η ίδια ομάδα χωρίς τον Ροντρίγκεθ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ