aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΠάρτι στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός, 86-72 την Αρμάνι

Πάρτι στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός, 86-72 την Αρμάνι

Ο Μάικ Τζέιμς έβαλε την υπογραφή του και ο Παναθηναϊκός Superfoods επιβλήθηκε με 86-72 της Αρμάνι στο Μιλάνο για την 13η αγωνιστική στην EuroLeague κι έφτασε τις οκτώ νίκες. Η αποστολή στο Μιλάνο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κι εξαιρετική άνεση για τους πράσινους που από το δεύτερο κιόλας δεκάλεπτο, έδειξαν την διαφορά ποιότητας που έχουν με την Αρμάνι. Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ αποδεικνύουν πως είναι στη σωστή τροχιά και αποκτούν σταθερότητα, παίρνοντας νίκες μακριά από το ΟΑΚΑ.

Το σημαντικό της βραδιάς πέρα από την εξαιρετική εικόνα είναι η απόδοση του Μάικ Τζέιμς ο οποίος βρίσκει ρυθμό αλλά και το γεγονός πως οι «πράσινοι» μπαίνουν με τον καλύτερο τρόπο σε μία δύσκολη εβδομάδα καθώς ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα του «τριφυλλιού» επιδιώκει να τελειώσει με νίκες τον Δεκέμβριο, ώστε να κοιτάξει όσο ψηλότερα γίνεται στην κατάταξη.

Άλλη μια μέρα στη δουλειά από τον Νικ Καλάθη που έδειξε τον δρόμο στον Παναθηναϊκό, ώστε να πετύχει τον στόχο του, ωστόσο όλα τα βλέμματα στράφηκαν δικαίως στον Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 19 πόντους, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση με την φανέλα του «τριφυλλιού» στη EuroLeague, 7 ριμπάουντ και χωρίς να κάνει λάθος ήταν ο πολυτιμότερος με 25 βαθμούς στην αξιολόγηση. Εξαιρετική δουλειά από τον Αντώνη Φώτση.

Το επιμέρους 24-8 που έκανε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο δεκάλεπτο, ήταν ικανό για να δείξει στους γηπεδούχους ποιος είναι το αφεντικό, τη στιγμή που είχαν ξεκινήσει οι αποδοκιμασίες από τους φίλους της Αρμάνι Μιλάνο. Οι «πράσινοι» φρόντισαν να ξεκινήσουν και με σερί 6-0 στην τρίτη περίοδο και κάπου εκεί όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του «τριφυλλιού» αφού οι Ιταλοί αρκέστηκαν μόνο σε κάποια μικρά ξεσπάσματα.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 29-40, 38-55, 72-86.

Αρμάνι Μιλάνο: ΜακΛιν 16 (9 ριμπ.), Χίκμαν 5, Καλνιέτις 7 (1), Ραντούλιτσα 7, Ντράγκιτς 9 (1), Μάτσβαν 8, Τσιντσιαρίνι, Σάντερς 10, Αμπάς, Τσερέλα 5 (1), Σιμόν 5 (1).

Παναθηναϊκός: Σίνγλετον 8 (10 ριμπ.), Νίκολς, Ρίβερς 12 (3), Τζέιμς 19 (3), Φώτσης 5 (1), Παππάς 4, Φελντέιν 10 (2), Χαραλαμπόπουλος 2, Γκάμπριελ, Μπουρούσης 10 (1), Καλάθης 16 (2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ