aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΠάρτι η Ζαλγκίρις με καλεσμένη την Γκραν Κανάρια

Πάρτι η Ζαλγκίρις με καλεσμένη την Γκραν Κανάρια

Η Ζαλγκίρις δε συνάντησε την παραμικρή δυσκολία να κάμψει την αντίσταση της Γκραν Κανάρια την οποία νίκησε με 98-64.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διατήρησε τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει να προλάβει τα playoffs ενώ οι Ισπανοί φαίνεται πως δεν είναι καν ανταγωνιστικοί πλέον στη διοργάνωση.

Οι Λιθουανοί από το τζάμπολ κιόλας φρόντισαν να δείξουν τις διαθέσεις τους και με αιχμή του δόρατος τους Ντέιβις και Ουάιτ βρέθηκαν με διψήφια διαφορά πόντων (25-10, 10’). Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μία διάθεση να αντιδράσουν, αλλά επί της ουσίας όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά είδαν και τη διαφορά να αυξάνεται στους 26 πόντους (39-13, 15’).

Η εικόνα της τρίτης περιόδου ήταν ακόμη καλύτερη για την Ζαλγκίρις και πολύ χειρότερη για τους φιλοξενούμενους. Με τον Ουλανόβας να βρίσκει άπειρους τρόπους να σκοράρει η διαφορά έφτασε στο +33 (63-30, 25’) και παρέμεινε εκεί παρά την προσπάθεια του Χάνα (74-41, 29).

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και για τις δύο ομάδες. Ο Γιασικεβίτσιους έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ενώ ο Γκαρθία σκεφτόταν την επόμενη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Η διαφορά άγγιξε τους 40 πόντους (93-53, 36’) και απλά δεν τους ξεπέρασε.

Τα δεκάλεπτα: 25-10, 46-27, 77-45, 98-64

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ