aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΠαναθηναϊκός AKTOR: Αποθεωτική υποδοχή στο ξενοδοχείο για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Παναθηναϊκός AKTOR: Αποθεωτική υποδοχή στο ξενοδοχείο για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR επιφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή στους πρωταθλητές Ευρώπης που έφτασαν στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση της EuroLeague στον τελικό του Final Four.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε το έβδομο τρόπαιο της EuroLeague της ιστορίας του και οι οπαδοί των πρασίνων αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο.

Περίπου 500 φίλοι του τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Παναθηναϊκός και αποθέωσαν τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.

Άπαντες στο στρατόπεδο των πρασίνων πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, κάτι το οποίο αποτυπώνεται στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών και των φίλων της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό και η αποστολή των πρασίνων έφτασε στο ξενοδοχείο λίγη ώρα μετά τη 01:30, με τον κόσμο να καταχειροκροτεί και να φωνάζει συνθήματα υπέρ του τριφυλλιού.

ΠΗΓΗ:sport24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ