aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΌταν… ξύπνησε στο Τελ Αβίβ, ήταν αργά για τον Παναθηναϊκό

Όταν… ξύπνησε στο Τελ Αβίβ, ήταν αργά για τον Παναθηναϊκό

Όταν ξύπνησε από τον λήθαργο, ήταν αργά…

Ο Παναθηναϊκός -που βρισκόταν σε άλλο… γήπεδο για 30 λεπτά- αφυπνίστηκε στην 4η περίοδο και παραλίγο να πετύχει μια μνημειώδη ανατροπή, όμως ηττήθηκε 77-73 από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.
Οι «πράσινοι» έσπασαν τα… καλάθια στις 3 πρώτες περιόδους και μοιραία βρέθηκαν στο -20, αλλά στο φινάλε πλησίασαν σε απόσταση βολής τους Ισραηλινούς.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Πρίφτη -που υποχώρησε στο 1-4- οι Μέικον (17 πόντοι), Γουάιτ (14 πόντοι), ανέβηκαν στο φινάλε οι Παπαπέτρου (15 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και Νέντοβιτς (13 πόντοι, 4 ασίστ). Ντεμπούτο με το «τριφύλλι» έκανε ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Φέρελ.

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 33-23, 55-40, 77-73.

MVP: Ο Τζέιμς Νάναλι ήταν αυτός που έδωσε τον παλμό στη Μακάμπι στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχε 16 πόντους, ενώ μοίρασε σωστά το παιχνίδι της ομάδας του. Ο πολυσύνθετος Αμερικανός περιορίστηκε στο δεύτερο μέρος από τους «πράσινους», ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο αριθμός που έκανε τη διαφορά: Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε εν πολλοίς την τραγική αστοχία του στα δίποντα (12/32), ειδικά στο πρώτο 20λεπτο (7/22), όταν οι παίκτες του Πρίφτη έχασαν ακόμα και τα ελεύθερα λέι-απ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ