aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΟλυμπιακός με Εφές, Παναθηναϊκός με Φενέρ!

Ολυμπιακός με Εφές, Παναθηναϊκός με Φενέρ!

Η νίκη έκπληξη της Ζαλγκίρις στη Βιτόρια επί της Μπασκόνια, έκανε τα πράγματα πιο… ξεκάθαρα σε ό,τι έχει να κάνει με τις ελληνικές ομάδες και τις αντιπάλους τους στα πλέι οφ. Για την ακρίβεια δημιούργησε δύο ελληνοτουρκικές μονομαχίες.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Εφές που θα είναι έκτη ανεξαρτήτως του τι θα κάνει την Παρασκευή στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ ενώ ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δύο ομάδες δηλαδή της Κωνσταντινούπολης στον δρόμο για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι δύο ελληνικές ομάδες αν με το καλό βρεθούν στο Final-4 θα βρεθούν αντιμέτωπες μόνο στον τελικό, βάσει του δεδομένου μπράκετ της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός φέτος νίκησε την Εφές στο ΣΕΦ με 90-66 ενώ έχασε την προηγούμενη εβδομάδα με 77-69 σε «αδιάφορο» για τον ίδιο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα πλέι οφ και τη σεζόν 2012/13 με τον Ολυμπιακό να έχει και πάλι το πλεονέκτημα έδρας και να παίρνει την πρόκριση για το Final-4 με σκορ 3-2.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΟΑΚΑ την Φενέρμπαχτσε 81-70 και ηττήθηκε στην Πόλη με 84-63.

Τα άλλα δύο ζευγάρια θα κριθούν από τα αποτελέσματα στους αγώνες της Παρασκευής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ