aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΟλυμπιακός και Παναθηναϊκός ψάχνουν επιστροφή στις νίκες

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ψάχνουν επιστροφή στις νίκες

Με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα και αύριο  η κανονική περίοδος της Euroleague. O Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, μετά τις ήττες της περασμένης αγωνιστικής από ΤΣΣΚΑ και Αναντολού Εφές, αντίστοιχα, θα επιδιώξουν την επιστροφή τους στα νικηφόρα αποτελέσματα. Πρώτος στη «μάχη» ρίχνεται ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται απόψε  ( 21:15) στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι «πράσινοι», που την Δευτέρα επικράτησαν εύκολα εκτός έδρας της Δόξας Λευκάδας για την Α1, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ενόψει του αγώνα με την «ομάδα του λαού». Ο Ολυμπιακός, που προέρχεται απο σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Άρη για την Α1, αγωνίζεται αύριο( 19:00) στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Γαλατάσαραϊ, που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην φετινή διοργάνωση.

Απο τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζει αυτή της ΤΣΣΚΑ, που η μοναδική αήττητη ομάδα μέχρι στιγμής, με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Μόσχα (11/11), ενώ δύσκολη αποστολή έχει και η «Φενερμπαχτσέ» που δοκιμάζεται στην έδρα της Μπασκόνια (11/11).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Euroleague:

Πέμπτη, 10/11

Ούνιξ Καζάν (Ρωσία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Νταρουσάφακα (Τουρκία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)

Παρασκευή, 11/11

Γαλατασαράι (Τουρκία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 19:00

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Μπασκόνια (Ισπανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ