aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΟμπράντοβιτς: "Θέλουμε παίκτες σαν τον Κάρι!"

Ομπράντοβιτς: “Θέλουμε παίκτες σαν τον Κάρι!”

Η αποστολή της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στη Μαδρίτη για το αποψινό (19/4, 21:45) Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην “El Mundo” όπου αναφέρθηκε στο σύγχρονο μπάσκετ που έχει ανάγκη παίκτες όπως ο Στεφ Κάρι και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

“Θέλουμε παίκτες όπως ο Στεφ Κάρι και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ! Ο Κάρι αλλάζει το μπάσκετ! Ο Σέρχιο, επίσης, είναι αυθεντικό ταλέντο! Χρειαζόμαστε παίκτες σαν κι αυτούς στο σύγχρονο μπάσκετ. Δείτε, για παράδειγμα, τι κάνει ο Σέρχι στα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης. Ντριμπλάρει και πασάρει κάτω από τα πόδια των αντιπάλων του ή πίσω από την πλάτη. Αυτοματισμοί! Το ‘χει δουλέψει πολύ ώστε να βγάζει μια απόλυτα φυσιολογική εικόνα στο γήπεδο, την ώρα του αγώνα. Τι είναι ταλέντο, τελικά; Να βλέπεις τους καλύτερους και να προσπαθείς να κάνεις το ίδιο! Δείτε τα βίντεο με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Κόμπι Μπράιαντ: Έχουν τις ίδιες κινήσεις. Αυτό, ακριβώς, είναι το ταλέντο. Να προσπαθείς να πάρεις στοιχεία από τους καλύτερους και να προσθέσεις στοιχεία. Ακόμα καλύτερα”! ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολυνίκης κόουτς της Euroleague.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ