aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΟμπράντοβιτς: «Ο κόσμος βλέπει τα στατιστικά, όμως μας διέλυσε ο Γουόκαπ χωρίς να βάλει πόντο»

Ομπράντοβιτς: «Ο κόσμος βλέπει τα στατιστικά, όμως μας διέλυσε ο Γουόκαπ χωρίς να βάλει πόντο»

Στην πρώτη του εμφάνιση σε Final Four, στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας του σε Final Four, ο Σάσα Ομπράντοβιτς έχασε την ευκαιρία να παίξει στον τελικό. Η σπουδαία στο πρώτο μέρος Μονακό έλιωσε σαν σοκολάτα στο δεύτερο εικοσάλεπτο, με τον Σέρβο προπονητή πραγματικά απογοητευμένο από την εικόνα της ομάδας του, πραγματικά απογοητευμένο από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός την συνέτριψε με φαντασμαγορικό τρόπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την απίστευτη τρίτη περίοδο, για την νίκη, την άξιζε και προκρίθηκε στον τελικό. Είχα πει ότι για εμάς δεν θα ήταν σκληρό να ηττηθούμε, καθώς είχαμε τη λιγότερη εμπειρία από τέτοιους αγώνες, όμως τώρα είναι πικρή η γεύση. Το συναίσθημα. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση. Δεν αντιδράσαμε καλά στο τρίτο δεκάλεπτο. Πιθανότατα όλοι μας θα μάθουμε από αυτό το αποτέλεσμα, έχουμε ακόμη την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι ιστορικό στο επόμενο ματς.

Ο κόσμος σχολιάζει από τα στατιστικά και από διάφορα πράγματα που μπορεί να δει στο παρκέ, όμως η πραγματική δικαιοσύνη είναι ένας παίκτης που δεν σκόραρε, να μπορεί να κυριαρχεί στον αγώνα. Ήταν ηγέτης ο Τόμας Γουόκαπ, πήρε ευθύνες, έβαλε τους συμπαίκτες του στα σωστά σημεία, μας διέλυσε αμυντικά. Αυτά τα κρίνουμε εμείς οι προπονητές καλύτερα.

Μιλούσαμε για το τρίτο δεκάλεπτο για πέντε λεπτά, να είμαστε σκληροί, να αντιδράσουμε με την ίδια ένταση. Δεν τρέξαμε σωστά την επίθεσή μας και αυτό σκότωσε και την άμυνά μας. Σκόραραν εύκολους πόντους, ενώ ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, είχαμε μιλήσει γι’ αυτά, για τους παίκτες που κόβουν. Δεν ξέρω καν πόσους πόντους μας έβαλαν. Το ξαναλέω, δεν αντιδράσαμε και χαθήκαμε εντελώς. Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε τρόπους για να επιστρέψουμε. Στο πρώτο μέρος όλα λειτούργησαν καλά, χάρη στην άμυνά μας. Μετά η κακή μας άμυνα άνοιξε το ματς, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Για εμάς, η τρίτη θέση θα είναι σπουδαία καθώς θα έχουμε πετύχει κάτι που δεν έχει συμβεί στην ιστορία της ομάδας μας. Ας δούμε πώς θα ανακάμψουμε πνευματικά και σωματικά μετά από αυτό το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο να παίξεις μετά από ήττα, όμως η σεζόν δεν έχει τελειώσει και μία νίκη θα μας δώσει ένα καλό φίλινγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ