aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUE«Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη έκπληξη»

«Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη έκπληξη»

Ο Βασίλιε Μίτσιτς σημείωσε την αγωνιστική άνοδο που έχει παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του, ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν έχω ακούσει κάτι για την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής. Είμαι συγκεντρωμένος στην τρέχουσα σεζόν. Θέλω να παίζω καλά, να έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής και να αποδεικνύω πως είμαι  ένας πολύ καλός παίκτης. Πρέπει να τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και στο τέλος θα δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε ο 25χρονος Σέρβος γκαρντ της Αναντολού Εφές στην ιταλική ιστοσελίδα «Basketinside», όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Όσον αφορά την ομάδα και τον παίκτη που αποτελούν τη μεγαλύτερη έκπληξη στην EuroLeague της τρέχουσας σεζόν, ο Βασίλιε Μίτσιτς δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός με τον Ρικ Πιτίνο παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Αυτό ξεκίνησε, όταν μας νίκησαν στην Αθήνα. Ο Ρικ Πιτίνο εφαρμόζει τη φιλοσοφία του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και πηγαίνει πολύ καλά. Επίσης, θα ήθελα να αναφερθώ στην Μπασκόνια. Κάνει μία πάρα πολύ καλή σεζόν παρά τους τραυματισμούς των Τόκο Σενγκέλια και Τζέισον Γκρέιντζερ. Όσον αφορά τους παίκτες, θα επέλεγα τον Μάικ Τζέιμς. Κάνει μία τρελή σεζόν, αν και προτιμώ έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ