aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGANovasports: Φέτος θα τα δεις όλα… Σε όλες τις γλώσσες!

Novasports: Φέτος θα τα δεις όλα… Σε όλες τις γλώσσες!

Φέτος οι λάτρεις του premium αθλητικού περιεχομένου θα τα δουν όλα, γιατί το Novasports μιλάει όλες τις γλώσσες!

Κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα στη Nova Cyprus!
Herzlich willkommen Bundesliga! Το γερμανικό ποδόσφαιρο, το θεαματικότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, Bundesliga Γερμανίας, από αυτό το καλοκαίρι και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αποκλειστικά στο Novasports!
Bienvenue Ligue 1! Vive la France! Το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παίζει μπάλα μέχρι το 2024 αποκλειστικά στο Novasports! Η Ligue 1, ένα από τα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, από αυτό το καλοκαίρι και για τα επόμενα 3 χρόνια, θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους της «στρογγυλής θεάς».
Delighted to continue with EFL! Το παραδοσιακό αγγλικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να παίζει και τη νέα σεζόν στo Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova Cyprus, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και τη σεζόν 2021-2022 το πρωτάθλημα EFL Championship.
Και φέτος Πανδαισία μπάσκετ στο Novasports!
Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την εξασφαλισμένη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού αλλά και το EuroCup με τον Προμηθέα Πάτρας
Επίσης, από φέτος, η FIBA, τo παγκόσμιο μπάσκετ αποκτάει τη δική του έδρα, το δικό του σπίτι στη Kύπρο, και φυσικά ο προορισμός είναι Novasports.
Benvenuta Lega Serie A! Η Ιταλία παίζει μπάσκετ και φέτος στο παρκέ Novasports! Το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, η Lega Basket Serie A, επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο με τους αστέρες των παρκέ να προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Τελευταία, αλλά εξίσου σημαντικά, στο Novasports έρχονται τα τουρνουά τένις ATP Cup, Davis Cup, extreme sports και άλλα πολλά!
Μείνετε συντονισμένοι στο Novasports μέσω Nova Cyprus και απολαυστε τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές και παγκόσμιες διοργανώσεις!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ