aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΝικήτρια στο θρίλερ η Ζαλγκίρις

Νικήτρια στο θρίλερ η Ζαλγκίρις

Σε μια αναμέτρηση με συνεχείς εναλλαγές του σκορ, υψηλή παραγωγικότητα και θέαμα που κρατούσε το ενδιαφέρον αμείωτο, η Ζαλγκίρις Κάουνας διατήρησε την εξαιρετική της παράδοση κόντρα στη Μπάμπεργκ (12-1 πλέον), επικρατώντας με 88-84 της Μπάμπεργκ για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και προηγήθηκαν με +10 (6-16) στα 2:38 με τρίποντο του Ντορέλ Ράιτ, οι παίκτες του Γιασκεβίτσιους όμως ροκάνισαν τη διαφορά και έκλεισαν την περίοδο στο 21-22. Η Ζαλγκίρις πέρασε μπροστά με την αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου (24-22), έφθασε μέχρι και το +7 στα μισά της περιόδου, με το ημίχρονο να κλείνει στο ρευστό 50-49.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λιθουανοί πήραν αρκετές φορές μαξιλαράκι ασφαλείας (μέχρι και +10 έφθασε η διαφορά), οι παίκτες του Τρινκέρι είχαν απαντήσεις και κατάφεραν να μείνουν στο παιχνίδι, το τελευταίο τρίλεπτο όμως άνηκε στη Ζαλγκίρις που είχε περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα και έφθασε δίκαια στο τελικό 88-84 και τις επτά νίκες στη φετινή διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 50-49, 72-72, 88-84

Τα στατιστικά των παικτών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ