aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΝίκησε τη Μάλαγα και ελπίζει ο Ερυθρός Αστέρας

Νίκησε τη Μάλαγα και ελπίζει ο Ερυθρός Αστέρας

Με πρωταγωνιστή του Τέιλορ Ρότσεστι ο Ερυθρός Αστέρας εκμεταλλεύτηκε την απουσία του τραυματία  Νεμάνια Νέντοβιτς και πήρε την 3η διαδοχική νίκη του μέσα στο Βελιγράδι. Ο Αμερικανός πέτυχε 21 πόντους και οδήγησε τους Σέρβους στην 10η νίκη τους στην σεζόν, 13 πέτυχε ο Μπιέλιτσα, 11 σημείωσε ο Φελντέιν και 10 πρόσθεσε ο Λάζιτς.

Η Μάλαγα επηρεασμένη από την απουσία του Νέντοβιτς είχε σαφέστατο πρόβλημα από τα 6.75 με αποτέλεσμα να πετύχει μόλις 3/18 τρίποντα! Ο Ερυθρός Αστέρας από την πλευρά του είχε 10/27. Η Μάλαγα εκτός από το πρόβλημα της στο μακρινό σουτ είχε θέμα και με τα λάθη κάνοντας 10 στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με τον Αστέρα που έκανε μόλις 1.

Βαζίνσκι με 13, Μπρουκς και Μιλοσάβλιεβιτς με 10, οι τρεις διψήφιοι για τους Ισπανούς που το καλύτερο τους δεκάλεπτο ήταν το τελευταίο (18-24) αλλά πλήρωσαν τα τρία πρώτα και δικαίως έφυγαν με άδεια χέρια από το Βελιγράδι.

Τα δεκάλεπτα: 24-24, 16-13, 22-15, 18-24.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ