aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΝαβάρο: «Δεν θυμάμαι φινάλε σαν του Μπουρούση!»

Ναβάρο: «Δεν θυμάμαι φινάλε σαν του Μπουρούση!»

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παραδέχτηκε ότι έχει δει… σχεδόν τα πάντα στην τεράστια καριέρα του ωστόσο το απίθανο buzzer beater του Μπουρούση μετά από την μπέιζμπολ πάσα του Χάνγκα τον έκανε να αναθεωρήσει!

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο πρωταγωνιστής σε ένα συγκλονιστικό φινάλε στη Fernando Buesa Arena, οδηγώντας τη Λαμποράλ Κούτσα στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα κι ενώ προηγουμένως έβγαλε το μεγαλύτερο ranking στα ισπανικά playoffs έπειτα από 8 χρόνια, ακολουθώντας τις επιδόσεις του Μαρκ Γκασολ!

 

Οι Βάσκοι υποδέχονται απόψε (10.6, 21:30) την Μπαρτσελόνα με στόχο την ισοφάριση της ημιτελικής σειράς και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο στάθηκε στην εμφάνιση του Έλληνα σέντερ: «Ο Μπουρούσης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη Λαμποράλ Κούτσα, σχεδόν μονοπωλεί το παιχνίδι της ομάδας του και βγάζει τεράστια αυτοπεποίθηση όμως δεν είναι μόνος του. Ο Τζέιμς έκανε μεγάλη ζημιά στα τελευταία λεπτά ενώ ο Ντάριους Άνταμς μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό ανά πάσα στιγμή».

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο φινάλε του Game 3, εκεί όπου ο Άνταμ Χάνγκα έβγαλε την μπέιζμπολ πάσα στον Μπουρούση και ο διεθνής σέντερ εξέθεσε τον Τόμιτς, στέλνοντας το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο: «Στα τελευταία λεπτά είχαμε μεγάλο αμυντικό πρόβλημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε χειριστεί καλύτερα την κατάσταση, ειδικά στα τελευταία plays. Στην καριέρα μου τα έχω δει όλα, όμως δεν θυμάμαι να έχω ζήσει ανάλογο φινάλε! Ήταν απίθανο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ