aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΜηνύματα στην Ευρωλίγκα για να πάρει το F-4 από την Κωνσταντινούπολη!

Μηνύματα στην Ευρωλίγκα για να πάρει το F-4 από την Κωνσταντινούπολη!

Τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα στην Κωνσταντινούπολη έχουν ανοίξει εκ νέου το φάκελο «διοργάνωση φάιναλ φορ». Η τυφλή δολοφονία 39 ανθρώπων στο πασίγνωστο κλαμπ «Ρέινα», σε συνδυασμό με τα προηγούμενα τρομοκρατικά χτυπήματα, κάνει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να θέτουν θέμα αλλαγής της έδρας του φάιναλ φορ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Πόλη από τις 19 έως τις 21 Μάιου.

Η Ευρωλίγκα, μέχρι το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγή έδρας, ωστόσο δεν είναι πλέον λίγοι αυτοί που ανοίγουν συζήτηση επί του θέματος. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Άαρον Τζάκσον, του Αμερικανού πόιντ γκαρντ της ΤΣΣΚΑ που εξέφρασε την διαφωνία του.

«Προσευχές για την Κωνσταντινούπολη! Αλλάξτε τοποθεσία. Όποιος λάβει μέρος στο Φάιναλ Φορ, θα ανησυχεί περισσότερο για τους αγαπημένους του στους δρόμους της Πόλης. Έχεις να προετοιμαστείς για έναν μεγάλο αγώνα, αλλά θα πρέπει να ανησυχείς για το που πηγαίνει ο μικρότερος αδερφός σου κι αν είναι ασφαλής», έγραψε χαρακτηριστικά ο πλέι μέικερ του Δημήτρη Ιτούδη, δείχνοντας σε έναν βαθμό το κλίμα που επικρατεί πέντε περίπου μήνες πριν από τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ