aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΛύγισε τη Βαλένθια η Μακάμπι

Λύγισε τη Βαλένθια η Μακάμπι

Η Μακάμπι μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια με σκορ 94-91. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Ισπανοί βασίστηκαν στην ευστοχία τους από την περίμετρο, αφού ξεκίνησαν τον αγώνα με 4/4 τρίποντα, στον αντίποδα η Μακάμπι είχε εξαιρετικό ποσοστό στα δίποντα, κλείνοντας την πρώτη περίοδο με 9/12 δίποντα, αυτό το στοιχείο ήταν ικανό να της δώσει μια διαφορά 4 πόντων, 25-21 στο κλείσιμο του πρώτου κομματιού της αναμέτρησης.

Ο ρυθμός δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει, ο Γκριν πήρε τα ηνία στο σκοράρισμα για τους πρωταθλητές Ισπανίας, οι οποίοι βρέθηκαν να χάνουν με 40-35 ύστερα από συνεχόμενους πόντους του Τζάκσον και του Παραχόσκι, ωστόσο ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού είχε βρει ρυθμό, έφτασε τους 16 πόντους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που βρήκε τις δύο ομάδες στην απόλυτη ισορροπία, 46-46.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους με πρωταγωνιστές τους Τόμας και Τζάκσον και μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, την έβδομη στη φετινή διοργάνωση. Ο Γκριν για τους φιλοξενούμενους ήταν αρκετά καλός καθώς σταμάτησε στους 24 πόντους αλλά δεν μπόρεσε να γλυτώσει την ομάδα του από την ήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ