aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΛύγισε τη Μακάμπι η Ρεάλ

Λύγισε τη Μακάμπι η Ρεάλ

Παρά τη σθεναρή αντίσταση της Μακάμπι μέχρι το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, η Ρεάλ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 91-79. Ο Αγιόν έκανε σπουδαίο ματς με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και ranking 31, ενώ ο Γιουλ είχε 11 πόντους και 10 ασίστ.

Η Μακάμπι ξεκίνησε πιο ζεστά και με τους Καλοϊάρο και Τάιους να τραβάνε το σκοράρισμα, προσπαθούσε να μείνει κοντά στο σκορ. Από την άλλη ο Αγιόν με απόλυτη ευστοχία έφερε τους Μαδριλένους στο προβάδισμα με διαφορά πέντε πόντων, πριν ο Ρολ γράψει με τρίποντο το 21-19, που ήταν και το σκορ για το πρώτο δεκάλεπτο.

Με το ματς να έχει τρεις φορές ισόπαλο σκορ στο πρώτο μισό της 2ης περιόδου, η Μακάμπι έδειχνε ικανή να βάλει δύσκολα στην ισπανική ομάδα. Με δύο συνεχόμενα καλάθια ο Τάιους πήρε προβάδισμα, ενώ ο Ρολ με τρίποντο με το οποίο έφτασε τους 14 πόντους, έκανε το 42-44, πριν ο Ρέγιες με βολές γράψει το 44-44.

Το δεύτερο μέρος ήταν τελείως διαφορετικό, με τους Μαδριλένους να μπαίνουν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι και με ένα επί μέρους 9-2 στα πρώτα τρία λεπτά της 3ης περιόδου, άρχισε ν’ ανοίγει τη διαφορά. Άλλο ένα ξέσπασμα με 11-2 για τους Μαδριλένους, που έκλεισε με τρίποντο του Γιουλ εκτόξευσε τη διαφορά στο +13 για το 64-51. Ωστόσο η Μακάμπι κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά μέχρι τους επτά για το 69-62 στην 3η περίοδο.

Η Μακάμπι ξεκινάει με τρίποντο την τελευταία περίοδο, αλλά σε εκείνο το σημείο ένα σερί 9-0 της Ρεάλ επί της ουσίας τελειώνει το παιχνίδι από τη στιγμή που το σκορ θα πάει πάλι τη διαφορά στο +13, με τους παίκτες της «βασίλισσας» να παίρνουν τελικά τη νίκη με 91-79.

inner

inner

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ