aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUE«Κοντά στη Ρεάλ ο Καμπάτσο - Περισσότερα από 3 εκατ. προσφέρει ο Παναθηναϊκός»

«Κοντά στη Ρεάλ ο Καμπάτσο – Περισσότερα από 3 εκατ. προσφέρει ο Παναθηναϊκός»

Κακά μαντάτα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό σχετικά με την προσπάθειά του να αποκτήσει τον Φακούντο Καμπάτσο μεταφέρει η ιστοσελίδα της mundodeportivo. Όπως γράφει ο έγκυρος Ισπανός ρεπόρτερ, Χοσέ Ιγνάσιο Χουγέτ, ο Αργεντινός άσος είναι πολύ κοντά, περισσότερο από όποια άλλη φορά στην επιστροφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τον Παναθηναϊκό να του δίνει το καλύτερο συμβόλαιο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Στις πληροφορίες που μεταφέρει ο Ισπανός ρεπόρτερ, ο Καμπάτσο έχει ήδη αρκετά προχωρημένες επαφές με την «βασίλισσα», ουσιαστικά έχοντας επιλέξει να πάει σε αυτή το καλοκαίρι, αμελώντας το γεγονός ότι έχει αρκετές και μεγάλες προτάσεις από άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ανάμεσα σε αυτά, αναφέρει ότι η επιλογή του να αλλάξει μάνατζερ και να επιλέξει έναν που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους μαδριλένους είναι άλλο ένα στοιχείο που δείχνει τις προθέσεις του.
Στη συνέχεια αναφέρει τις ομάδες που έχουν προσεγγίσει τον Καμπάτσο, υπογραμμίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο από όλες τις άλλες.

«Ο Καμπάτσο έχει αυτή την στιγμή προτάσεις από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας, όπως οι Μονακό, Αναντολού Εφές και Ερυθρό Αστέρα που του προσφέρουν συμβόλαια με αποδοχές στα τρία εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν και τον Παναθηναϊκό που η προσφορά του είναι ακόμη μεγαλύτερη για το ίδιο διάστημα», αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει ότι ο Καμπάτσο, όμως, παρά τα χρήματα αυτά θέλει να επιστρέψει στη Μαδρίτη που του δίνει ένα συμβόλαιο κοντά στα τρία εκατομμύρια.

Το δημοσίευμα αναφέρει στη συνέχεια: «Ωστόσο, ο Καμπάτσο είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ετησίως, το οποίο με την ισπανική φορολογία και τις ειδικές συνθήκες του Αργεντινού παίκτη παραμένει λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο καθαρά. Σχεδόν τρεις φορές λιγότερο από αυτό που θα χρέωνε σε οποιονδήποτε από τους άλλους τέσσερις μνηστήρες της. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα χάριζε στον Καμπάτσο τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ που του έμειναν για να πληρώσει από τη ρήτρα αποχώρησης στο NBA (ήταν 6 εκατομμύρια ευρώ), αλλά αυτό δεν θα απαλλάσσει τον παίκτη από την υποχρέωση να πληρώσει φόρους για αυτό το ποσό, μεγαλύτερο από 40%».

Τέλος, υποστηρίζει ότι αυτή την στιγμή ο παίκτης προσπαθεί να πιέσει την Ρεάλ να αυξήσει την προσφορά της, την στιγμή που η ισπανική ομάδα έχει άλλο ατού στα χέρια της για να κλείσει το deal όπως αυτή θέλει…

«Ο Καμπάτσο προσπαθεί αυτές τις μέρες η Ρεάλ Μαδρίτης να βελτιώσει κάπως την προσφορά των 3 εκατομμυρίων μικτών ετησίως για τρία χρόνια γιατί η διαφορά με τα άλλα που έχει είναι αβυσσαλέα. Ωστόσο, η Ρεάλ έχει ένα πλεονέκτημα γιατί γνωρίζει την επιθυμία του Αργεντινού παίκτη να επιστρέψει για να παίξει και να ζήσει στη Μαδρίτη», καταλήγει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ