aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΚαμία τιμωρία στον Παναθηναϊκό!

Καμία τιμωρία στον Παναθηναϊκό!

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τον Τσάβι Πασκουάλ και αποφασίστηκε να μην τιμωρηθεί κανείς παίκτης, κατόπιν και επιθυμία του προπονητή!

Aναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ

«H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θέλοντας να αποσαφηνίσει και να ενημερώσει για όσα συνέβησαν μετά τον τρίτο αγώνα των Playoff της Euroleague ανακοινώνει τα εξής:

Η απόφαση για την επιστροφή της αποστολής οδικώς από την Κωνσταντινούπολη δεν σχετίζεται με την ήττα και τον αποκλεισμό από το Final Four, αλλά με τα συνεχή κρούσματα απειθαρχίας, αντιεπαγγελματισμού από κάποιους παίκτες και εν τέλει την αδιαφορία και την παράδοση άνευ όρων κάποιων παικτών στον τρίτο αγώνα. Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί στο μέλλον να επαναλάβουμε παρόμοιες κινήσεις.

Οι αθλητές θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι όπως έχουν απαιτήσεις από την ΚΑΕ, έχουν και αντίστοιχες υποχρεώσεις τόσο απέναντι στην ομάδα, την ιστορία της όσο και στον κόσμο της, που τη στήριξε εμπράκτως όλο αυτό το διάστημα γεμίζοντας το ΟΑΚΑ δύο φορές μέσα σε τρεις μέρες. Δυστυχώς ουδείς από τους αθλητές ένιωσε την υποχρέωση να ζητήσει μια συγγνώμη από αυτό τον κόσμο αλλά και από τη Διοίκηση, που σε δύσκολους καιρούς εξακολουθεί να δαπανά εκατομμύρια ευρώ για να είναι η ομάδα στην κορυφή.

Την ομάδα αρνήθηκαν να ακολουθήσουν οι Αντώνης Φώτσης, Chris Singleton, Mike James και Kenny Gabriel. H άρνηση τους να πειθαρχήσουν στην απόφαση της ομάδας, είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων την αρνητική δημοσιότητα της ΚΑΕ διεθνώς παρουσιάζοντας τη διασπασμένη. Με τη στάση τους αυτή απέδειξαν ότι λειτουργούν ως μονάδες και όχι ως οικογένεια. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος Σύλλογος για να δικαιολογεί και να ανέχεται τέτοιου είδους ατομικές αντιδράσεις. Όπως όλοι μαζί ανεξάρτητα με την απόδοση ή τη χρονική συμμετοχή καρπώνονται τα οφέλη μιας επιτυχίας, έτσι όλοι μαζί θα πρέπει να επωμίζονται και τις συνέπειες που επιφέρουν οι αποτυχίες.
Έπειτα από τη συνάντηση μεταξύ της Διοίκησης και του προπονητή κ. Χavi Pascual που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, σεβόμενοι τον κόσμο μας και την επιθυμία του για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου καθώς και τα συμβόλαια των τεσσάρων αθλητών, αποφασίστηκε από κοινού να μην υπάρξει διακοπή της συνεργασίας αλλά επιφυλασσόμεθα να εξετάσουμε την ποινή η οποία και θα επιβληθεί άμεσα. Συνεπώς οι τέσσερις αθλητές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για το Σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για όλους στην Παναθηναϊκή οικογένεια το συμβάν ανήκει στο παρελθόν και όλοι μαζί πάμε για το Πρωτάθλημα!

Η Διοίκηση & το Προπονητικό Επιτελείο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ