aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΚαλάθης: «Πιστεύουμε στους εαυτούς και την ομάδα μας»

Καλάθης: «Πιστεύουμε στους εαυτούς και την ομάδα μας»

Με πίστη και αισιοδοξία για τη νίκη κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα αναχώρησε ο Παναθηναϊκός, για τη Βιτόρια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νικ Καλάθη.

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναϊκός στη Βιτόρια απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, ωστόσο όπως δήλωσε ο Νικ Καλάθης άπαντες πιστεύουν στους εαυτούς τους και την ομάδα.

«Η Λαμποράλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πολύ σκληρή ειδικά μέσα στην έδρα της. Ξέρουμε πως δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Θα πάμε εκεί να παίξουμε όπως ξέρουμε, θα κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε», δήλωσε αρχικά ο Νικ Καλάθης.

Για τα «όπλα» της Λαμποράλ: «Διαθέτουν αρκετούς πολύ καλούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια όσο και στην ρακέτα, όπου έχουν μεγάλα κορμιά. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους βάσει του σκάουτινγκ που έχουμε κάνει και να πάρουμε το αβαντάζ που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει την Ευρωλίγκα: «Γιατί όχι; Πιστεύουμε στους εαυτούς και την ομάδα μας. Πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Αυτή τη στιγμή, όμως, έχουμε στο μυαλό μας μόνο το πώς θα κερδίσουμε τη Λαμποράλ στη σειρά των πλέι οφ και να πάμε στο Φάιναλ Φορ. Αυτό είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ