aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΙτούδης: «Το παρελθόν δεν έχει καμία σημασία»

Ιτούδης: «Το παρελθόν δεν έχει καμία σημασία»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ετοιμάζεται για τον αυριανό (19/5) αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο προπονητής της, Δημήτρης Ιτούδης αναφερόμενος στον πρώτο ημιτελικό του Final Four σχολίασε ότι σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν έχει σημασία η προϊστορία.

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Τεόντοσιτς, αλλά και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικότερα:

«Ήταν μια νέα κατεύθυνση για μας το νέο φορμάτ. Το απολαύσαμε. Αυτό βοήθησε το σκάουτινγκ γιατί έχουμε παίξει όλοι με όλους. Το Final 4 είναι κάτι διαφορετικό. Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες. Όλοι είχαμε σκαμπανεβάσματα. Χαίρομαι που είμαι σε μια ομάδα που μετρά 16 στα 17 τελευταία Final 4. Ξέρουμε ποια είναι η υποχρέωσή μας αλλά δεν θα είναι εύκολο να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ο Τεόντοσιτς ήθελε πολύ να παίξει. Προπονείται, έκανε ενέσεις. Δεν είναι στο 100% αλλά θέλει πολύ να παίξει. Θα δούμε πώς θα είναι αύριο».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, είπε: «Το 2015 έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Αλλά τώρα είμαστε στο 2017. Η ΤΣΣΚΑ έχει αλλάξει. Έχουμε απέναντί μας έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Δεν μετρά το παρελθόν. Μετράει το τώρα»

«Δεν είναι παιχνίδι σκάκι. Δεν είναι Ιτούδης εναντίον Ομπράντοβιτς. Είμαστε προπονητές και το θέμα είναι πώς διαχειριζόμαστε κάθε κατάσταση. Δε νιώθω ο κορυφαίος. Δεν θα έπρεπε να με ρωτήσετε καν. Είμαι ένας νορμάλ προπονητής»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ