aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΗ Ρεάλ έκανε... χίλια κομμάτια την Μπαρσελόνα!

Η Ρεάλ έκανε… χίλια κομμάτια την Μπαρσελόνα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καθηλωτική στην Βαρκελώνη και δεν λυπήθηκε την… μισή Μπαρτσελόνα διασύροντάς την. Ανεπανάληπτο show και νίκη με +39 (102-63).

Οι «μπλαουγκράνα» του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο παρκέ και οι Μαδριλένοι προσέφεραν μία μοναδική παράσταση, κάνοντας… χίλια κομμάτια τους «εχθρούς» τους. Με αυτή τη νίκη, η Ρεάλ έμεινε μόνη δεύτερη στο 6-2, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει 4-4.

Ο Σέρχιο Γιουλ ήταν ξανά συγκλονιστικός με 20 πόντους και 7 ασίστ, ενώ 19 πόντους πρόσθεσε ο Κάρολ και 18 (με 11 ριμπάουντ) ο Ράντολφ. Πάλευε μόνος για την Μπάρτσα ο Ράις (23π., 5ασ.), ενώ άποντος έμεινε ο Στράτος Περπέρογλου.

Aπό πολύ νωρίς, η Ρεάλ έδειξε πως έχει πάει με… άγριες διαθέσεις στην Βαρκελώνη. Αφού προηγήθηκε γρήγορα με 0-7, κατάφερε να διατηρήσει στα ίδια επίπεδα την απόσταση (7-15). Ο πυραυλοκίνητος Γιουλ έκανε τα… δικά του, η Μπαρτσελόνα δυσκολευόταν να βρει λύσεις και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 17-29.

Το μοτίβο δεν άλλαξε στην δεύτερη περίοδο. Η Μπαρτσελόνα μείωσε σε 25-34, αλλά ο Άντονι Ράντολφ ήταν σε σούπερ κατάσταση και επέτρεπε, με αμυντικές και επιθετικές προσπάθειες, στη Ρεάλ να βρίσκεται σε πολύ μεγάλη απόσταση (28-47, στο 27′). Κι όμως, οι Μαδριλένοι δεν σταμάτησαν εκεί: το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους πρωταθλητές Ισπανίας στο +23 (31-54).

Ήταν δεδομένο πως το παιχνίδι είχε φτάσει σε ένα σημείο, όπου δεν υπήρχε επιστροφή για την ομάδα του Μπαρτζώκα. Η Ρεάλ συνέχισε να κάνει επίδειξη δύναμης και στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκε στην εξίσωση και ο Τζέισι Κάρολ. Μάλιστα, η διαφορά έφτασε για πρώτη φορά στους 30 (45-75).

Η Ρεάλ δεν έδειχνε πρόθυμη να σταματήσει. Με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το ρεσιτάλ και ανέβασαν την απόσταση στο +45 (46-91). Με τρίποντο, ο Κάρολ «έγραψε» την 100άρα (54-101) και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 63-102.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ