aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΗ καρδιά της Ευρωλίγκα χτυπά στην Κύπρο

Η καρδιά της Ευρωλίγκα χτυπά στην Κύπρο

Τέσσερις καλαθοσφαιρικοί κολοσσοί, 17 ευρωπαϊκά τρόπαια, τρεις Ελλαδίτες προπονητές στους πάγκους και μοναδικό υπερθέαμα ψηλού επιπέδου.

Από τις 9 μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, χτυπά στην Κύπρο με την παρουσία της ελίτ της ευρωπαϊκής καλαθόσφαιρας στο 2ο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

H οκτώ φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, η ιστορικότερη ομάδα του Ισραήλ Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια, ο Ολυμπιακός Πειραιώς του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τρεις κατακτήσεις ευρωλίγκα και η ανερχόμενη δύναμη του ρωσικού μπάσκετ Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της, έρχονται στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» για τη δική του πρόβα ενόψει της έναρξης της Ευρωλίγκα.

Με όλα τους τ’ αστέρια οι σπουδαίες αυτές ομάδες θα βρεθούν στο νησί μας στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς που θα γίνει στην Κύπρο και έχει ήδη στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα της Ευρώπης.

Οι διοργανωτές, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, έχουν ετοιμάσει πολύ προσιτά οικονομικά πακέτα εισιτηρίων, προκειμένου να μπορέσει το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να απολαύσει το τουρνουά και να δει από κοντά τα ινδάλματα του. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του τουρνουά, τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία αγοράς τους, θα δοθούν τις επόμενες μέρες.

Σημειώστε τις ημερομηνίες, 9-12 Σεπτεμβρίου, προγραμματιστείτε για να μην λείψει κανείς από τη μεγάλη καλαθοσφαιρική γιορτή. Άλλωστε τέτοιες ευκαιρίες σπάνια έχει τη δυνατότητα το φίλαθλο κοινό της Κύπρου.

Το τουρνουά γίνεται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ