aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΗ Μπασκόνια... εξαφάνισε τη Φενέρ!

Η Μπασκόνια… εξαφάνισε τη Φενέρ!

Σίγουρα κανένας δεν θα ήθελε να είναι στην θέση των παικτών της Φενέρ! Η Μπασκόνια ήταν ασταμάτητη για τρεις περιόδους και πήρε τη μεγαλύτερή της νίκη απέναντι στους Τούρκους! Η Μπασκόνια έδωσε απίστευτη παράσταση στην έδρα της και με τους παίκτες της να είναι σε πολύ καλή επιθετική βραδιά… έπνιξε την αντίπαλό της!

Η τουρκική ομάδα παράτησε το παιχνίδι από τη δεύτερη περίοδο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε το γνωστό… μελιτζανί χρώμα και η Φενέρ ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια! Μετά την πρώτη περίοδο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι… πάτησαν γκάζι! Δεν άφησαν την Φενέρ να βρει ρυθμό σε κανένα σημείο και με τη διαφορά να ξεφεύγει ο Ράφα Λουθ έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα! Με τρίποντο στη λήξη έστειλε την τουρκική ομάδα στο -17 (41-23 στο 20′) στ’ αποδυτήρια!

Η συνέχεια ήταν ανάλογη. Οι Τούρκοι ήταν άφαντοι και την τρίτη περίοδο (26-16) και με την Μπασκόνια να κυριαρχεί στις δύο πλευρές του γηπέδου έφτασε άνετα στη νίκη. Η Φενέρ γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική της ήττα κι έπεσε στο 4-2, ενώ οι Βάσκοι πλέον βρίσκονται επίσης στο 4-2 της κατάταξης.

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 41-24, 67-40, 86-52

H βαθμολογία και τα αποτελέσματα της EuroLeague μέσω του Gazzetta.gr!

Οι Τούρκοι είχαν ρεκόρ 0-5 στη διοργάνωση πριν από την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες στο Abdi Ipekci, εκεί όπου σούταραν 13/22 τρίποντα κι επικράτησαν με 89-87.

Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ επιβλήθηκε της Ρεάλ Μαδρίτης με 91-90 κι έκανε το 6/6 στην EuroLeague με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νάντο Ντε Κολό. Στο μεταξύ, ο Μίλος Τεόντοσιτς ξεπέρασε τον Θοδωρή Παπαλουκά στην τρίτη θέση των κορυφαίων πασέρ στην EuroLeague.

Στο τελευταίο ματς της βραδιάς, η Μπασκόνια μετέτρεψε σε θρίαμβο τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, επικρατώντας με το επιβλητικό 86-52 στη Fernando Buesa Arena και υποχρεώνοντας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ήττα του!

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της διοργάνωσης.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ