aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΗ αγαπημένη μας Ρωσίδα... χτύπησε ξανά! (pics)

Η αγαπημένη μας Ρωσίδα… χτύπησε ξανά! (pics)

Η αγαπημένη Ρωσίδα του κόσμου είναι εδώ! Η Καταρίνα Κονκς έκλεψε χθες την παράσταση στον τελικό της Euroleague ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε. Η καυτή Ρωσίδα που μαγνήτισε χθες τα βλέμματα μετά τη σύρραξη στο παρκέ του «Mercedes Benz Arena», είναι η αγαπημένη μας καλλονή ever στα γήπεδα μπάσκετ.

Η Καταρίνα είχε πατήσει… τις ποδάρες της και στο ΟΑΚΑ, στο Final Four της Αθήνας το 2007, τότε όμως έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι καθώς ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση της Euroleague. Η… πελατειακή της σχέση με το «τριφύλλι» συνεχίστηκε δύο χρόνια αργότερα, στο Final Four του Βερολίνου, με την ίδια να συγκεντρώνει ξανά το ενδιαφέρον του αντρικού πληθυσμού!

Το ίδιο συνέβη και χθες, με την καλλονή Ρωσίδα να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, Ντιμίτρι Κόνοφ, εκ των βασικών χρηματοδοτών της ΤΣΣΚΑ. Δείτε παρακάτω τους λόγους που η Καταρίνα είναι η αγαπημένη μας Ρωσίδα, και όχι μόνο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ