aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΓιασικεβίτσιους: «Με είχε προσεγγίσει πριν έξι μήνες η Φενέρ - Είμαστε ισοδύναμοι με τον Παναθηναϊκό»

Γιασικεβίτσιους: «Με είχε προσεγγίσει πριν έξι μήνες η Φενέρ – Είμαστε ισοδύναμοι με τον Παναθηναϊκό»

Μεγάλο ντέρμπι θα είναι ο ημιτελικός ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι δύο ισοδύναμες ομάδες, όπως δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η πρώτη προσέγγιση της Φενέρμπαχτσε στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε γίνει έξι μήνες πριν την επίσημη πρόσληψή του, όπως αποκάλυψε ο Λιθουανός κόουτς.

Από ‘κει και πέρα, ο Σάρας αναφέρθηκε και στον προσεχή ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο Final Four της Ευρωλίγκας, εκτιμώντας ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς είναι δύο ισοδύναμες ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάρας στο «BeIN Sports»:
«Όταν με κάλεσε η Φενέρμπαχτσε, δεν το σκέφτηκα πολύ. Είχαμε μιλήσει ήδη πριν από έξι μήνες. Όταν έλαβα το τηλεφώνημα, όλα έγιναν γρήγορα και άρχισα να σκέφτομαι την επόμενη προπόνηση.

Τα Final Four είναι πάντα δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία τυπική ομάδα του Εργκίν Αταμάν, αλλά είμαστε ισοδύναμοι. Οι μικρές λεπτομέρειες θα καθορίσουν τον νικητή του ημιτελικού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ