aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEFinal Four 2023, Μονακό: Ο Μάικ Τζέιμς διαφώνησε με την τακτική στην τρίτη περίοδο

Final Four 2023, Μονακό: Ο Μάικ Τζέιμς διαφώνησε με την τακτική στην τρίτη περίοδο

Ο Μάικ Τζέιμς λέει πάντα τη γνώμη του. Είτε αρέσει είτε όχι. Το ίδιο έκανε, μιλώντας στο basketnews, μετά τη λήξη του ημιτελικού στο Final Four και τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικάνος γκαρντ εθεάθη να έχει έναν διάλογο αντιρρήσεων με τον βοηθό του Σάσα Ομπράντοβιτς, Μάνου Μαρκοϊσβίλι, και ρωτήθηκε γι’ αυτό, λέγοντας: «Ήταν μια κανονική κουβέντα. Πώς βγήκαμε μετά το ημίχρονο ενός μεγάλου αγώνα. Θα προτιμούσα οι πρώτες επιθέσεις να περάσουν από εμένα, δεδομένου ότι είμαι ένας έμπειρος παίκτης και ο αστέρας της ομάδας.

Νιώθω πολύ συνειδητοποιημένος και ικανός να βάλω τους παίκτες σε ρυθμό όταν αρχίζουμε τα παιχνίδια και τα ημίχρονα με τις επιθέσεις να περνούν από μένα. Αυτό δεν το κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Εξέφρασα την άποψή μου κι αυτός τη δική του. Προχωράμε.

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε την ίδια άμυνα με το πρώτο ημίχρονο. Μόλις εμείς αρχίσαμε να κάνουμε λάθη στην κυκλοφορία, χάσαμε κάμποση από την πίστη σε αυτό που κάναμε και ξεφύγαμε από το πλάνο μας. Όταν έχεις κατοχές που δεν πηγαίνουν με το μέρος σου, τότε το καλάθι μοιάζει μικρό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ