aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΈξω πάει καλά η Νταρουσάφακα!

Έξω πάει καλά η Νταρουσάφακα!

Με το ροζ φύλλο έφυγε από το Καζάν κόντρα στην Ούνιξ η Νταρουσάφακα που πήρε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες εξόδους από την Τουρκία (87-94).

Μετά την κακή παρένθεση της εντός έδρας ήττας από τη Μιλάνο, η ομάδα του Μπλατ διπλασίασε τις εκτός έδρας νίκες της, αφού έχει περάσει νικηφόρα από το Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την πρώτη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμα και με 12 στο ξεκίνημα (17-5) αλλά οι Τούρκοι «μάζεψαν» γρήγορα την κατάσταση με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 47-46.

Οι παίκτες του Μπλατ έκαναν σπουδαίο τρίτο δεκάλεπτο αμυντικά, κράτησαν τους Ρώσους στους 12 πόντους καταφέρνοντας να περάσουν μπροστά με έξι στο 30’ (59-65) ενώ ταυτόχρονα έβαλαν τις βάσεις για την επικράτησή τους. Η διαφορά έφτασε ακόμα και τους 15 (63-78) ενώ παρά την προσπάθεια της Ούνιξ, οι παίκτες του Πασούτιν δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν περισσότερο από τους 5 (85-90).

Η Νταρουσάφακα έκανε το ρεκόρ της 2-1, με τους Γουάναμεϊκερ και Άντερσον να έχουν 21 και 20 πόντους αντίστοιχα. Παραχούσκι με 27 πόντους και Λάνγκφορντ, Κόλομ που πέτυχαν από 20 έκαστος, ήταν οι διακριθέντες της Ούνιξ που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη (0-3).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ