aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΕξάστερος, μάγκας και πλεονέκτης!

Εξάστερος, μάγκας και πλεονέκτης!

Ο άθλος των τελευταίων αγωνιστικών ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό! Ο Εξάστερος «πάτησε» στο δεύτερο μέρος την αδιάφορη Μακάμπι και επικρατώντας 81-61 μέσα στο Τελ Αβίβ, τερμάτισε οριστικά τέταρτος, έχοντας για πρώτη φορά μετά το 2012 πλεονέκτημα έδρας ενόψει πλέι οφ.

Όπως καταλαβαίνετε, πλέον, ο δρόμος για την Πόλη περνάει από τον ΟΑΚΑ. Την… κόλαση του ΟΑΚΑ από 20.000 και βάλε οπαδούς του τριφυλλιού, οι οποίοι θα κατακλύσουν κάθε γωνιά του κλειστού κόντρα σε μία εκ των Φενέρ-Μπασκόνια-Εφές.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Πασκουάλ ήταν απογοητευτική, έκανε τα πάντα λάθος σε άμυνα και επίθεση και βρέθηκε να χάνει μέχρι και με διψήφιες διαφορές. Στο δεύτερο μέρος, όμως, τα πάντα άλλαξαν. Είναι ενδεικτικό πως το 48-38 μετετράπη γρήγορα-γρήγορα σε 51-60(!), με τον Παναθηναϊκό να μην αφήνει το πόδι από το γκάζι. Έπαιξε πραγματικά άμυνα, έβαλε μεγάλα σουτ και με ηγέτη τον Τζέιμς, παρέσυρε στο διάβα του τους Ισραηλινούς.

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 42-32, 54-63, 61-81.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ