aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΕυρωλίγκα: Για να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι των playoffs Εφές και Μιλάνο

Ευρωλίγκα: Για να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι των playoffs Εφές και Μιλάνο

Συνεχίζεται η τελευταία διαβολοβδομάδα της κανονικής διάρκειας στη φετινή Ευρωλίγκα, με τρεις αναμετρήσεις να ανοίγουν απόψε το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής.

Στο παιχνίδι του οποίου η έναρξη προηγείται χρονικά (20:30), η Εφές θα φιλοξενήσει στην Κωνσταντινουπολη τη Βίρτους Μπολόνια. Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση στα playoff, αφού αυτή την στιγμή βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-17.

Την περασμένη Τρίτη επικράτησαν 89-69 της Αρμάνι Μιλάνο διατηρώντας ζωντανές τις τελευταίες τους ελπίδες, όμως χρειάζονται μόνο νίκες κόντρα σε Μπολόνια, Φενέρμπαχτσε και Μονακό μαζί με άλλα ευνοϊκά για εκείνους αποτελέσματα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, για να καταφέρουν να προκριθούν στα playoffs. Όσο για την Βίρτους, μετά τη βαριά ήττα της από τη Μακάμπι έπεσε στο 13-18 και πλέον έχει συμβιβαστεί με το ότι δεν θα ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια ευρισκόμενη στην οκτάδα.

Μισή ώρα αργότερα (21:05) θα ξεκινήσει στο Τελ Αβίβ η αναμέτρηση της Μακάμπι με την Αρμάνι Μιλάνο. Μετά τον θρίαμβό τους επί της Μπολόνια, οι Ισραηλινοί ουσιαστικά εξασφάλισαν την παρουσία τους στα playoffs, ενώ πλέον θα τα δώσουν όλα μήπως και καταφέρουν να πάρουν και το πλεονέκτημα έδρας. Από την άλλη, η Αρμάνι βρίσκεται στο 14-17 και μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να μπει στην οκτάδα.

Τέλος, η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» την Άλμπα Βερολίνου (21:30). Στην τρίτη θέση με ρεκόρ 21-10 οι Καταλανοί, θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Έρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα και απόψε θα αντιμετωπίσουν την Άλμπα, η οποία την περασμένη Τρίτη το πάλεψε, αλλά τελικά ηττήθηκε με 93-87 στην έδρας της Μπασκόνια. Έτσι, έμεινε τον πάτο της βαθμολογίας, ενώ δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη σε καμία από τις 8 πιο πρόσφατες συναντήσεις με την αποψινή της αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ