aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUEΕυρωλίγκα: Ακυρώνονται τα ματς των Ρώσων, κερδισμένος ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: Ακυρώνονται τα ματς των Ρώσων, κερδισμένος ο Ολυμπιακός

Νέα δεδομένα στην Ευρωλίγκα! Οι ομάδες αποφάσισαν να ακυρωθούν τα αποτελέσματα των ρωσικών ομάδων, ενώ ως γνωστόν είχαν τεθεί εκτός μέχρι νεοτέρας ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνιξ, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Οι 13 ομάδες μέτοχοι ψήφισαν για την έκβαση της φετινής σεζόν έπειτα από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και αποφάσισαν να ακυρωθούν τα αποτελέσματα των Ρώσων και να μην δημιουργηθεί η νέα βαθμολογία με ποσόστωση, αλλά να κριθεί σαν να υπήρχε από την αρχή πρωτάθλημα 28 αγώνων. Με 15 ομάδες δηλαδή.

Δεν έγινε τηλεδιάσκεψη, αλλά έστειλε το κάθε κλαμπ την ψήφο του. Από αυτήν την εξέλιξη αλλάζει προφανώς και η βαθμολογία των «αιώνιων», με τον Ολυμπιακό να βγαίνει κερδισμένος, ο οποίος από το 16-9, πάει στο 15-7. Από τις πλέον κερδισμένες ομάδες είναι η Μακάμπι, η οποία πάει στο 11-10 από το 12-13.

Η απόφαση θα ανακοινωθεί πιθανότητα την Τρίτη και θα υπάρξει ενημέρωση για την αναλυτική βαθμολογία. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στη διαδικασία, αφού υπήρξε νίκη της συμμαχίας των ομάδων, οι οποίες είναι κατά του Τζόρντι Μπερτομέου, στην οποία πρωτοστατούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ