Στη νεόδμητη “Roig Arena”, το νέο «στολίδι» της πόλης της Βαλένθια και έδρα της ομώνυμης ομάδας μπάσκετ από τη νέα σεζόν, επιθυμούν οι «νυχτερίδες» να διεξαχθεί το Final -4 της Euroleague το 2026.
Η Βαλένθια είναι η βασική υποψήφια για να φιλοξενήσει την καταληκτική φάση της Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2025-26), με το Βελιγράδι να διεκδικεί ξανά το Final-4, μετά την απόφαση, αν και το Βελιγράδι ήταν το φαβορί, ν΄ ανατεθεί φέτος στο Άμπου Ντάμπι.
Η απόφαση για την πόλη που θα φιλοξενήσει το Final-4 της Euroleague για το 2026 θα ληφθεί κατά τη διάρκεια του φετινού στο Άμπου Ντάμπι.
H Βαλένθια για να διεκδικήσει το Final-4 θα πρέπει να επιστρέψει στη Euroleague.
🇪🇸🚨 Valencia is the main candidate city to host the 2026 EuroLeague Final Four in the “Roig Arena”.
‼️Belgrade is also in contention for the hosting rights of the four-team tournament to end the 2025-26 installment of Europe’s premier club continental competition. pic.twitter.com/oyMJGetBHn
— Eurohoops (@Eurohoopsnet) April 30, 2025














